Velkommen til TSI Basketak!Vi er en kampsportgruppe under Tromsøstudentenes Idrettslag som trener blandet kampsport (MMA). Denne posten inneholder til enhver tid oppdatert info om pris, treningstider, utstyr etc. 


Mer info fås på facebookgruppen TSI Basketak forum 


Basketak har siden 2008 arrangert organiserte treninger flere ganger i uken innen både boksing, bryting, brasiliansk jiu jitsu, judo, kickboksing, muay thai, submission bryting og MMA.
Vi har flere aktive medlemmer med varierende erfaringsnivå som konkurrerer både nasjonalt og internasjonalt.

Nybegynneropptak ved semesterstart hver høst der alle studenter, og andre, tilbys en vanvittig morsom og utfordrende treningsform! Det er såklart også mulig å starte som nybegynner midt i semesteret, men da må det påberegnes en brattere læringskurve.


Treningstider


Mandag: 

BJJ med gi (drakt) kl 16-18.

Boksing klokken 19-21. 


Tirsdag: MMA kl 16 


Onsdag: Drilling/sparring i grappling 2030-22. 


Torsdag: Grappling uten gi 1900-22. 


Fredag: Boksing kl 16 


Lørdag: Grappling advanced kl 14. Åpen matte kl 15-17 


Søndag: Åpen matte 13-15 


Oppstart ordinære tider 19. august. Det blir mulig for medlemmene å bruke rommet mellom 7-16, gitt at det ikke er booket til annen aktivitet. dvs. at earlybirdtrening er mulig. Fra medio juni-medio august etter avtale.  

Ved spørsmål ta kontakt med oss på facebook 

 

Facebook: https://www.facebook.com/tsibasketak/ 

Mail: tsibasketak@gmail.com 

Instagram: https://www.instagram.com/tsibasketak/ 

Denne posten inneholder til enhver tid oppdatert info om pris, treningstider, utstyr etc. 

 

1: Pris og innmelding:  Det er tre ting man må betale for å være medlem i TSI Basketak: a: medlemsskap hos Kraft. b: betalt medlemsavgift hos TSI Basketak. c: Betalt medlemsavgift til TSI.  Er du allerede medlem på Kraft allerede så kan du hoppe rett til punkt b.  

a: Bli medlem hos Kraft: Gå på Kraft sine sider for pris per mnd: http://kraftsportssenter.no, evt ta kontakt med skranken på Kraft sportssenter. Og nei, man får ikke 2 gratis uker på Kraft. Vi får en gratis prøvetime per pers på Kraft. Om du allerede er medlem på Kraft sp kan du ha en gratis prøveuke i vår klubb. DU FÅR TILGANG TIL ALT PÅ KRAFT FOR PRISEN; INKL: STYRKETRENING, YOGA OG BADSTU, SAMT KRAFT ELVERHØY. Mulig unntak på klatring...  

b: Medlemsavgift Basketak: I tillegg til månedsprisen kommer vi til å ta 300/halvår kun til basketak. Betaling av utstyr og medlemsavgift til Basketak kan gjøres på vipps, søk opp tsi basketak på «betal» inne i appen. Vi har også kortleser om det skulle være behov for det.  

c: Medlemsavgift TSI. I tillegg kommer avgift til TSI. Dette betales hos tsidrett.no  

For tiden er vi registrert som TSI Boksing på denne siden.   Når du har fullført stegene a, b og c så er du med i TSI Basketak!   


3. Utstyr: Vi stiller med en hel del låneutstyr, foruten tannbeskytter, susp og tilsvarende personlig utstyr. Når det kommer til personlig utstyr, så har vi samarbeidsavtale med Macron og Combatcorner.  Betaling av utstyr kan gjøres på samme måte som medlemsavgift til tsi basketak  

4. Adgang for ikke-medlemmer. IKKE-MEDLEMMER får selvsagt komme på seminarer osv uten å være medlem!  Som sagt har vi kun en prøvetime per pers. Likevel så har vi sammen med Kraft funnet en løsning slik at folk fra andre klubber med beviselig tilhørighet til andre klubber, f eks. tse, bryteklubben, sbg etc kan trene med oss uten å betale. Dette vil ikke gjelde om man bor i Tromsø/Omegn og trener mer enn et par-tre ganger i måneden over lengre tid hos oss.

Levert av IdrettenOnline